Поширити у соцмережах:

среда, 25 мая 2016 г.

Адміністратор груп в соцмережах: висновок

Отже, думаю даний заробіток в контакті буде до душі багатьом. Але не кожен тут стає хорошим і затребуваним фахівцем. Я намагаюся допомогти вам, готовий допомогти зробити з вас дійсно фахівця. Я не закликаю вас «зрубати бабла», я пропоную реальний заробіток , роботу, яка може стати вашим основним джерелом доходу. Але для цього потрібно давати користь людям, дійсно давати результат.Намагатися не заробити грошей, а стати фахівцем, гроші це другий план, не думайте про них, вони прийдуть, прийдуть, як побічний ефект.Але якщо ви на самому початку шляху, не хвилюйтеся ви відразу може і не зможете давати конкретний результат, але вам адже потрібно якось набратися досвіду (1 місяці роботи для першого досвіду буде достатньо), тому я і рекомендую починати з 3000 рублів.2 тисячі для бізнесу це копійки, секретарка без досвіду роботи, яка тільки що школу закінчила, отримує 20000 рублів. А за що?
У мене в планах записати для вас курс по проф. оформлення груп ВКонтакте, а відразу після цього курсу я запишу курс або тренінг, організую за професією адміністратор груп ВКонтакте , щоб не пропустити це, закликаю вас ще раз, підпишіться на оновлення сайту (це безкоштовно). І задайте своє питання в коментарях нижче, що вам незрозуміло, щось хочете, можете уточнити, про щось поговорити.Пишіть свої пропозиції, я обов'язково зверну увагу і відповім або напишу на цю тему готельну статтю.
Заробіток в контакті буває різним, тут можна заробити, а можна постійно заробляти, професія адміністратор груп це постійнийзаробіток в контакті .

Адміністатор груп в соцмережах - як це робиться і на чому саме створюється прибуток?

Замовники, ті, кому ви пропонуєте свої послуги адміністратора, вони часто запитують про те, скільки передплатників буде насуватися в групу від вашої роботи, скільки буде продажів з групи тощо. Не потрібно щось придумувати і говорити - ну приблизно, крайнього строку 20 в день ... Не потрібно так робити. Ніякої навіть тлумачний адміністратор і навіть професійний менеджер по трафіку вам не скаже точного прогнозу, скільки буде передплатників. Тут складна система, спочатку потрібно порахувати, скільки відвідувачів прийде в групу, наприклад за 1000 рублів, вкладених в рекламу, потім розрахувати конверсію з відвідувача групи в передплатника і тоді вже можна щось припускати. Тестувати потрібно. Так і говорите замовнику.
А якщо ви обираєте шлях адміністратора, який займається виключно своєю справою: контентом групи, начинкою, повидлом, найголовнішим - змістом групи, то взагалі не морочитися. Ваш дохід тут може бути і буде трохи менше, але зате ви зможете акцентувати всю свою увагу в контент.
Це цікава тема, тут можна непогано розвинутися і стати затребуваним, цінним фахівцем, вже через 2-3 місяці ви зможете підняти ціну за обслуговування однієї групи з 3000 рублів на 5-6 тисяч.І брати групи 3-4 на обслуговування. На 1 групу 30-60 хвилин в день максимум. 4 групи, в середньому це 4 години на день. Непогано для заробітку в контакті.

Як почати працювати адміном

Адміністраторів груп в контакті зараз дефіцит. Замовників багато - адмінів мало !!!
Адмінів мало-замовників багато
Вам просто якісно потрібно запропонувати свої послуги вашим потенційним замовникам. А хто є потенційним замовником адміністратора в контакті? Це малий, середній бізнес. Бізнесмени, підприємці, у яких немає часу займатися соціальними мережами, а гроші є, їм потрібно тільки запропонувати і запропонувати не послугу адміністратора, а просування їх бізнесу в найбільш відвідуваною соціальної мережі рунету у ВКонтакте. Можете скласти пропозицію і відправити його на e-mail потенційного клієнта, можете озвучити свою пропозицію по телефону, або по телефону призначити зустріч і зустрітися з замовником, вживу запропонувати.
В інтернеті мільйони ваших потенційних замовників, вбивайте в пошукову систему запит - «Пластикові вікна», заходите на сайти пластикових вікон шукайте їх телефон або e-mail і пропонуєте свої послуги. У тому ж ВКонтакте в пошуку можете шукати або в групах, які нерозвинені або занедбані, зв'язуєтеся з адміністраторами цих груп і пропонуєте воскресити, оживити групу.
Після того як ви знайшли собі замовника, беріть з нього передоплату і починайте налаштовувати групу .
Я скоро: через пару днів, запишу відео про те, як налаштувати перший екран групи на її мета, приклад вже налаштованої групи можете подивитися тут (це моя група, мета якої - збільшення відвідуваності мого сайту), зверніть увагу на опис, обговорення, аватар , блок посилань і центральну стрічку фотографій в групі - все це налаштоване на мету: Залучити відвідувачів на мій сайт .
Щоб не пропустити це відео і нових статей на цьому сайті, прямо зараз зійдіть в самий кінець цієї статті, там є форма підписки на статті та відео, обов'язково підпишіться, і ви завжди будете першими дізнаватися про нові статтях і відео цього сайту.
Після настройки групи (до речі, тільки за цю настройку ви можете брати плату 1-2 тис. Рублів), можете приступати до основної роботи адміністратора. Як придумувати контент, де його брати, скільки постів в день публікувати, які взагалі пости бувають, я вам зараз тут не буду про це писати, тому що про все, про це я вже написав і відео записав.Все у відкритому доступі, ось стаття з відео про те, де брати ідеї для постів, ось стаття про те, як красиво оформити групу в контакті (аватар, постер і меню). Інші подібні відео можете знайти на моєму YouTube каналі, який ви можете знайти, вбивши в пошукову систему Яндекс або google запит «Андрій Савчин» або ще простіше, на цьому сайті, праворуч в сайтбаре є віджет YouTube (але я можу просто його прибрати в будь-який момент).

Адміністратор груп ВКонтакте

Заробіток в контакті. Професія: «Адміністратор груп»


Заробіток в контакті.  Професія "Адміністратор груп"В одній зі своїх попередніх статей я вже трохи познайомив вас з цим способом заробітку в контакті, про який я буду говорити в цій статті, поки ми з вами поверхнево тільки ознайомилися з цим способом.Тут я постараюся розкрити цю тему якнайдетальніше. Ми сьогодні поговоримо про цю інтернет-професії в контакті. (с) http://goo.gl/cHHh6i

Адміністратор груп ВКонтакте

Адміністратор груп це заробіток в контакті на обслуговуванні груп (публічних сторінок). Тобто, ви чиюсь групу берете і обслуговуєте за них, за що вони вам і платять гроші.

Скільки заробляють адміни ВКонтакте

Мінімальна вартість оплати праці адміністратора в контакті становить 3000 рублів і може досягати 15 000 рублів. Це вартість одного місяця роботи і залежати вона може від багатьох факторів, наприклад, це обсяг роботи. Якщо ви в групі свого клієнта будете розміщувати по 5 постів в день це одна ціна, якщо по 10 постів в день, то це, відповідно вже інший цінник, більш високий. Про те, скільки постів на добу ви будете розміщувати, ви домовляєтеся зі своїм замовником і в цей час ви, проявляючи вашу експертність, даєте йому зрозуміти, що краще розміщувати в групі 10 постів на добу, ніж 5, так як від цього буде більше користі .

Завдання адміна ВКонтакте

Ви можете бути різним адміном. Ви можете бути адміном, який обслуговує групу і додатково її просуває за рахунок таргетированной реклами в контакті (див. Професію «Менеджер по трафіку»).
Одна основне завданняА можете займатися виключно контентом групи: придумувати, шукати, створювати контент і публікувати його в групі, тим самим роблячи групу цікавою і корисною. А залученням відвідувачів в групу вже може займатися окремий менеджер.Так і говорите своєму замовнику - я не менеджер, я адміністратор, моя задача - це контент.
Ось основне завдання адміністратора ВКонтакте - зробити групу цікавою (в більшості випадків ще й корисною), підтримувати цю цікавість в групі, за рахунок цікавого і корисного контенту ви збільшите активність людей в групі, що є, більш основним завданням адміністратора.
Якщо дивитися глибше і прямо говорити, то:
Ви будете найціннішим і затребуваним фахівцем, якщо будете акцентувати свою увагу на одній простої мети -перетворювати відвідувача групи в передплатника .
Розумієте про що мова? Щоб перетворити відвідувача групи в її передплатника, потрібно зацікавити чимось відвідувача: якось його розважити, дати користь або вигоду. З якої причини людина повинна підписуватися на вашу групу? Дайте йому ці причини, давайте їх постійно в групі, підтримуйте цей момент постійно - це і є ваша основна задача в професії «Адміністратор груп», на цьому тут і заснований ваш заробіток в контакті .