Поширити у соцмережах:

среда, 25 мая 2016 г.

Адміністратор груп ВКонтакте

Заробіток в контакті. Професія: «Адміністратор груп»


Заробіток в контакті.  Професія "Адміністратор груп"В одній зі своїх попередніх статей я вже трохи познайомив вас з цим способом заробітку в контакті, про який я буду говорити в цій статті, поки ми з вами поверхнево тільки ознайомилися з цим способом.Тут я постараюся розкрити цю тему якнайдетальніше. Ми сьогодні поговоримо про цю інтернет-професії в контакті. (с) http://goo.gl/cHHh6i

Адміністратор груп ВКонтакте

Адміністратор груп це заробіток в контакті на обслуговуванні груп (публічних сторінок). Тобто, ви чиюсь групу берете і обслуговуєте за них, за що вони вам і платять гроші.

Скільки заробляють адміни ВКонтакте

Мінімальна вартість оплати праці адміністратора в контакті становить 3000 рублів і може досягати 15 000 рублів. Це вартість одного місяця роботи і залежати вона може від багатьох факторів, наприклад, це обсяг роботи. Якщо ви в групі свого клієнта будете розміщувати по 5 постів в день це одна ціна, якщо по 10 постів в день, то це, відповідно вже інший цінник, більш високий. Про те, скільки постів на добу ви будете розміщувати, ви домовляєтеся зі своїм замовником і в цей час ви, проявляючи вашу експертність, даєте йому зрозуміти, що краще розміщувати в групі 10 постів на добу, ніж 5, так як від цього буде більше користі .

Завдання адміна ВКонтакте

Ви можете бути різним адміном. Ви можете бути адміном, який обслуговує групу і додатково її просуває за рахунок таргетированной реклами в контакті (див. Професію «Менеджер по трафіку»).
Одна основне завданняА можете займатися виключно контентом групи: придумувати, шукати, створювати контент і публікувати його в групі, тим самим роблячи групу цікавою і корисною. А залученням відвідувачів в групу вже може займатися окремий менеджер.Так і говорите своєму замовнику - я не менеджер, я адміністратор, моя задача - це контент.
Ось основне завдання адміністратора ВКонтакте - зробити групу цікавою (в більшості випадків ще й корисною), підтримувати цю цікавість в групі, за рахунок цікавого і корисного контенту ви збільшите активність людей в групі, що є, більш основним завданням адміністратора.
Якщо дивитися глибше і прямо говорити, то:
Ви будете найціннішим і затребуваним фахівцем, якщо будете акцентувати свою увагу на одній простої мети -перетворювати відвідувача групи в передплатника .
Розумієте про що мова? Щоб перетворити відвідувача групи в її передплатника, потрібно зацікавити чимось відвідувача: якось його розважити, дати користь або вигоду. З якої причини людина повинна підписуватися на вашу групу? Дайте йому ці причини, давайте їх постійно в групі, підтримуйте цей момент постійно - це і є ваша основна задача в професії «Адміністратор груп», на цьому тут і заснований ваш заробіток в контакті .

Комментариев нет:

Отправить комментарий